Δήμος Βόλου: Fake news τα περί διακοπής υδροδότησης σε σχολεία

milonas 728x120

Απάντηση σε δημοσιεύματα που θέλουν τη ΔΕΥΑΜΒ να διακόπτει την υδροδότηση σχολείων του Βόλου που έχουν οφειλές στην δημοτική επιχείρηση δίνει ο Δήμος Βόλου, διαψεύδοντας τις όποιες πληροφορίες αναφέροντας:

Αναφορικά με τον τεχνητό θόρυβο που επιχειρείται να προκληθεί, με σκόπιμες, διαρροές ψευδών πληροφοριών, περί διακοπής της υδροδότησης σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου, λόγω οφειλών, διαβεβαιώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει και πως καμία διακοπή δεν πρόκειται να γίνει.

Τούτο είναι περισσότερο από προφανές, όταν μάλιστα η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν προχωρεί σε διακοπές, δηλαδή στη στέρηση του πολύτιμου αυτού φυσικού αγαθού, σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εξαντλώντας  κάθε δυνατό όριο. Πόσο μάλλον στα σχολικά συγκροτήματα ή σε άλλες μείζονος κοινωνικής σημασίας υπηρεσίες.

Το θέμα δημιουργήθηκε από τη διαρροή διαστρεβλωμένων πληροφοριών σε μια προσπάθεια εσωτερικής διευθέτησης μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ. Και επαναλαμβάνουμε για να σταματήσει εδώ η σπέκουλα: Καμία διακοπή υδροδότησης σε σχολικό κτήριο δεν πρόκειται να γίνει, όσο υπάρχει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

error: Content is protected !!