«Μαζί για τον Βόλο»: Πρωταπριλιάτικο αστείο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για τον Δήμο Βόλου

milonas 728x90 1
728x110 2

Η δημοτική κίνηση “Μαζί για τον Βόλο” αμφισβηττεί το αποτέλεσμα της σημερινής δημοσκόπησης της ALCO για τον Δήμο Βόλου και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η γνωστή για την αναξιοπιστία της ALCO, που στα τελευταία πέντε χρόνια οι μετρήσεις της έχουν αποτύχει στις προβλέψεις, για όλες σχεδόν τις εκλογικές αναμετρήσεις, επελέγη για να σφυγμομετρήσει την κοινή γνώμη…600 δημοτών. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση των μετρήσεων για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν το ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων εξελίχθηκε σε διαφορά 7,5 ποσοστιαίων μονάδων.

Μετά τη μαζική εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων μας και τις εξορμήσεις μας, το κλίμα που εισπράττουμε στις εξορμήσεις μας από την επαφή μας με τους δημότες είναι αντίθετο με τα στοιχεία της έρευνας, η οποία δίνει σχεδόν ποσοστά ολοκληρωτικών καθεστώτων. Μάλλον το δείγμα είχε συγκεκριμένη προέλευση και τοποθέτηση. Όμως, τους Δημάρχους, όπως και όλες τις αρχές σε μια Δημοκρατία, τις επιλέγει ο λαός.

Αν κρίνουμε και από την ημερομηνία διεξαγωγής της έρευνας(26/3-1/4), μάλλον τα αποτελέσματα συνιστούν πρωταπριλιάτικο αστείο!

error: Content is protected !!