Εκτεταμένα επεισόδια στην Τραγάνα μεταξύ οπαδών – Δύο τραυματίες

milonas


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 10:37

Ο κακός χαμός έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα διόδια της Τραγάνας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του Lamianow λίγο μετά τις 12 και προς τη 01.00 (τα ξημερώματα) ένα βανάκι με οπαδούς ομάδας και χωρίς διακριτικά δέχθηκε επίθεση από περίπου 100 οπαδούς αντίπαλης ομάδας που επέβαιναν σε λεωφορείο και βανάκια χωρίς διακριτικά και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Προφανώς τα άτομα που έκαναν το “ντου” γνώριζαν ότι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας θα περνούσαν από το σημείο και έγινε ο κακός χαμός. Για αρκετά λεπτά έπεσε πολύ ξύλο με το “μπούγιο” να επιτίθεται στο βαν με τους φίλους της αντίπαλης ομάδας.

Τραυματίστηκαν τρία άτομα που οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας με θλαστικά τραύματα -είναι εκτός κινδύνου-ενώ άλλοι 2 που επέβαιναν στο βαν διέφυγαν στα χωράφια τρέχοντας. Μάλιστα αμέσως μετά την επίθεση έβαλαν και φωτιά στο βαν το οποίο κάηκε ολοσχερώς και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και βρέθηκε στο σημείο όπου και προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων οι οποίες πιθανότατα θα μετατραπούν σε συλλήψεις.

Πηγή: lamianow.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 10:38

ΠΗΓΗ

Facebook Comments

error: Content is protected !!