ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Η επίθεση στα Εξάρχεια πιστοποιεί τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 14:09

Με αφορμή τη χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού Σώματος και του Εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα το Λιμεναρχείο στο Ρίο όπου συνομίλησε με  στελέχη του Λιμενικού. Μετά το πέρας της επίσκεψης του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η χθεσινή επίθεση κατά ανδρών του Λιμενικού, αλλά και του εισαγγελέα που τους συνόδευε στα Εξάρχεια, ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς, σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ  και του κ. Τσίπρα, κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής. 

 

Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάταξη της χώρας, αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές, επιτέλους, να παραδοθούν πίσω σε αυτούς που τους ανήκουν, στους κατοίκους τους. Kαι η αστυνομία, επιτέλους, να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά. 

 

Να πω για άλλη μια φορά ότι ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει. Kαι αυτή η πρωτοφανής παρακμή την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες ζωής αυτής της απερχόμενης κυβέρνησης, θα ανήκει σύντομα, οριστικά στο παρελθόν».

 

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη στη Λακωνία, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτή την ώρα ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη Ναύπακτο ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί την Ανάληψη και το Θέρμο. Στις 15:30 o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στο Αγρίνιο και το βράδυ στις 19:00 θα μιλήσει στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κιούσης».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 14:10

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!