ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φαντασμαγορικό θέαμα από το Επιμελητήριο Μαγνησίας με άρωμα Leonardo da Vinci

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή του, το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με την μοναδική ομάδα σημαιοφόρων από την Ιταλία (Sbatieratoridi Ferrara) στο περιθώριο της έκθεσης για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo DaVinci.

KENT728X100 1

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12.30 μ.μ. στην πλατεία του Αγ. Νικολάου θα γίνει η παρουσίαση της μοναδικής αυτής ομάδας με παραδοσιακές  αναγεννησιακές στολές, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρουσιαστεί στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στις 19.00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν μία ξεχωριστή παρέλαση ξεκινώντας από την είσοδο του λιμανιού μέχρι το πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, ενώ το βράδυ στις 19.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Μπασδάνης, η διοργάνωση της παρέλασης της ομάδας Sbatieratori di Ferrara, υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με μοναδικό στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, αλλά και την ενίσχυση της προβολής της πόλης.

«Φέτος, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα διοργανώσει τέτοιου είδους επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή την συμπλήρωση ενός αιώνα από τη λειτουργία του θεσμού στο Νομό μας, σημειώνει ο κ. Μπασδάνης. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε δρομολογούμε μία σειρά εκδηλώσεων που ευελπιστούμε να δώσουν υπεραξία στην περιοχή, αλλά και να υπενθυμίσουν στην τοπική κοινωνία την συμβολή του Επιμελητηρίου στην τοπική οικονομία. Η κορυφαία εκδήλωση αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο με ταυτόχρονες και παράλληλες δράσεις.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση για τη ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη της Αναγέννησης Leonardo DaVinci διοργανώνεται από το «Ergon Showground» και το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός».

error: Content is protected !!