ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όμορφη βραδιά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Β.

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, σε κέντρο εστίασης “Πλαγίως” στο Βόλο, παραμονές του σημαντικού και κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη.

KENT728X100

Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα και το «παρών» έδωσαν πέρα από τους ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία Περικλής Αμανατίδης, Σωτήρης Πετσιμέρης (απουσίασε ο Γιάννης Ζαλαώρας), ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας, ο ταμίας του Ολυμπιακού Δημήτρης Πέγιος, ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέας Κικίλιας, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του συλλόγου και επικεφαλής του εμπορικού τμήματος Γιώργος Μπακίρης, ο Λευτέρης Τασιόπουλος, καθώς και ο Γιώργος Κωστάκης, εξωδιοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν όλοι μαζί σ’ ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Από την πλευρά του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μιλώντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα τόνισε, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βήματα πριν την επίτευξη του στόχου της ανόδου, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ’ όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για τα όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα, ζήτησε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο στα δύο τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. Κλείνοντας την ομιλία του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, αφού εξέφρασε την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στους παίκτες, τους χαρακτήρισε γεννημένους πρωταθλητές και παίκτες υψηλού επιπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους υποσχέθηκαν πως θα δώσουν τα πάντα για την άνοδο, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με δύο νίκες με Αχιλλέα Νεοκαισάρεια και Αλμυρό, πανηγυρίζοντας όλοι, μαζί και με τους φιλάθλους, την επάνοδο του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

 

 

 

error: Content is protected !!