Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε δικηγορικό γραφείο

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, 20:31

728X100

Παρέμβαση σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας πραγματοποίησαν την Παρασκευή (4/5) μέλη του Ρουβίκωνα. 

Σε κείμενο τους τα μέλη της συλλογικότητας καταγγέλλουν πως το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο λειτουργεί ως «εισπρακτική εταιρεία».

Το video το οποίο αναρτήθηκε από τον Ρουβίκωνα:

 

Αναλυτικά το κείμενο του Ρουβίκωνα αυτούσιο όπως αυτό αναρτήθηκε στο indymedia:

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο δικηγορικό γραφείο “Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες”

Κατά το διάστημα των δύο προηγούμενων εβδομάδων πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις στις εισπρακτικές εταιρείες Eos Matrix και στο δικηγορικό γραφείο Κάρολος Χανικιάν. Σήμερα, παρεμβαίνουμε στο δικηγορικό γραφείο “Ι. Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” που λειτουργεί ως εισπρακτική εταιρεία και απαιτούμε να γίνει κατανοητό πως τέτοιες «εταιρείες» δεν είναι τίποτα παρά νόμιμοι μπράβοι τραπεζών, πολυεθνικών, ιδιωτών και του κράτους. Αναλαμβάνουν τον επί πληρωμή εκβιασμό του κόσμου με σκοπό να «σπάσει» από την πίεση και να εξοφλήσει τα χρέη για τα οποία τον παρενοχλούν. Χρέη τα οποία πολλές φορές είναι ασήμαντα,μπορεί να έχουν λήξει ή ακόμα και να ανήκουν σε κάποιον νεκρό συγγενή.

Με την δικαιοδοσία που τους παρέχεται λοιπόν από τους παραπάνω φορείς, απροκάλυπτα τρομοκρατούν τον κόσμο με ασταμάτητα απειλητικά τηλεφωνήματα κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς κανένα ενδοιασμό και τύψεις παρενοχλώντας ακόμα και άτομα με σοβαρές ασθένειες,επιπλήττοντας τηλεφωνικά μέχρι και παιδιά. Αν δουν πως οι παραπάνω τακτικές δεν αποδίδουν, ξεκινούν τις κλήσεις στον οικογενειακό τους περίγυρο ή τους δηλώνουν πως υπάρχει περίπτωση να χάσουν τα ίδια τους τα σπίτια.

Το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει να “συμβουλεύει” τράπεζες και ιδιώτες είναι ένα από τα πιο γνωστά τα οποία περιλαμβάνονται σε λίστες με εισπρακτικές και οι τακτικές του είναι απειλές με εξώσεις και κατασχέσεις και ειδικεύονται στα τραπεζικά χρέη.

Την ίδια στιγμή που η κοινωνική βάση δέχεται απίστευτες πιέσεις για να από πληρώσει χρήματα τα οποία δεν έχει στην σύγχρονη καπιταλιστική πραγματικότητα της εξαθλίωσης, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι CEO, οι τραπεζικοί, οι καναλάρχες και οι πολιτικοί λαμβάνουν δάνεια εκατομμυρίων, χρωστάνε υπέρογκα ποσά στο δημόσιο και όλα αυτά χωρίς να τους έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς.

Το έγκλημα αυτό εναντίον της κοινωνίας που μέχρι τώρα συνέβαινε απροκάλυπτα και μέσα σε νομικά πλαίσια θα σταματήσει. Ο εκβιασμός δεν θα μείνει αναπάντητος, παρεμβαίνουμε στα γραφεία τους,ζητάμε τα στοιχεία τους και δεν ενδίδουμε σε ό,τι και να πουν.

Αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη και πείσμα, οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι εκείνοι.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!