ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποσύρεται από τη μάχη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Νίκος Τσιλιμίγκας;

milonas

Σε απόλυτο φιάσκο εξελίσσεται η υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Παρότι τα στελέχη που συγκροτούν την παράταξη είχαν αρχικά ενημερωθεί ότι στις 5 Απριλίου θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και θα ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική εκστρατεία, η ημερομηνία πέρασε χωρίς και πάλι να συμβεί κάτι.

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός δεν έχει καμία επαφή με το πολιτικό περιβάλλον, δεν έχει συναντήσει ποτέ κανέναν υποψήφιο και δεν έχει ασχοληθεί με την υποψηφιότητά του, στην ουσία διασύροντας δύο κόμματα, αφού έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, από το οποίο και προέρχεται. Μπορεί να μας χωρίζει πια, μόνο 1,5 μήνας από τις εκλογές της 26ης Μαίου, όμως ο Νίκος Τσιλιμίγκας δεν έχει κάνει καμία προεργασία, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σκέφτεται το ενδεχόμενο να «καταθέσει τα όπλα» νωρίς και να μην κατεβάσει ποτέ τον συνδυασμό του στις εκλογές, απέναντι τόσο στον Κώστα Αγοραστό όσο και στον Δημήτρη Κουρέτα που εμφανίζεται ως ο μόνος αντίπαλος του σημερινού Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Παρότι τις τελευταίες ημέρες έγιναν κάποιες ενέργειες προκειμένου να στελεχωθούν τα τέσσερα ψηφοδέλτια στις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας, κανείς δεν ξέρει τίποτα για τις θέσεις, το πρόγραμμα, το αφήγημα του συνδυασμού, ούτε καν το όνομά του ή το λογότυπό του!

«Πάμε στα τυφλά. Έχει ξεφτιλιστεί το πράγμα» αναφέρει μιλώντας στο TheNewspaper.gr φερόμενος ως υποψήφιος του κ. Τσιλιμίγκα. Πλέον το κλίμα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για τον επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος αποτελεί μαγική εικόνα και για τα κόμματα και για τους συνεργάτες του.

Η παραίτηση και η υποστήριξη ενός άλλου συνδυασμού ή η δημιουργία καινούργιου από τα δύο κόμματα, φαντάζει ως μοναδική λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η κατάσταση με τον γιατρό της Λάρισας.

Facebook Comments

error: Content is protected !!