Η ΕΛΜΕ Λάρισας καλεί τους Λαρισαίους να συγκεντρώσουν τρόφιμα για την ανακούφιση μαθητών

stergiou
fotou
728x110 3

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Λάρισας στην λαρισινή κοινωνία να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορους μαθητές. Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας απευθύνει, κάλεσμα στους συναδέλφους, στους γονείς, στους μαθητές και γενικότερα σε όλη την κοινωνία για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών φαρμακευτικής περίθαλψης ή οτιδήποτε άλλο, για να διατεθεί για την άμεση ανακούφιση των μαθητών μας και των οικογενειών τους που πλήττονται από την κρίση και ζούνε σε συνθήκες φτώχειας και ανέχειας.

Παράλληλα καλούμε το Υπουργείο αλλά και τους Δήμους ν. Λάρισας να φροντίσουν για την κάλυψη ενός γεύματος για όλα τα παιδιά στα σχολεία, καθώς και για τη διανομή επιπλέον τροφίμων για τις οικογένειες των παιδιών που ζουν σε συνθήκες ακραίας υλικής αποστέρησης.

Παρακαλούνται τα σχολεία και όσοι συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, το υλικό που θα συγκεντρώσουν να το παραδώσουν μέχρι και την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, στο γραφείο της Ε.Λ.Μ.Ε. ή αν αδυνατούν να το μεταφέρουν οι ίδιοι, να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα  για την παραλαβή του

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ 6937036180
ΠΑΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6907194057
ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ 6972400261
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6978997235

Η αλληλεγγύη στις βαριά χειμαζόμενες οικογένειες των μαθητών μας αποτελεί για εμάς αυτονόητη  ηθική στάση, έμπρακτη ανθρωπιά,προτεραιότητα και υποχρέωση όλων μας θεμελιωμένη στην κατανόηση   της συλλογικής ευθύνης για την προάσπιση της ανθρώπινης ζωής.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3
error: Content is protected !!