Σήμερα απολογείται ο Βούλγαρος για τη δολοφονία Μακρή

stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, 07:32

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με το Star Channel, όταν ο κατηγορούμενος πέρασε τα σύνορα της χώρας μας δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με έναν συμπατριώτη του. Μάλιστα φέρεται να του είχε πει «πάμε στην Ελλάδα για δουλειές», χωρίς όμως να του εξηγήσει κάτι περισσότερο.

Όταν έγινε η επιχείρηση σύλληψης του 31χρονου στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και το δεύτερο άτομο για να διαπιστώσουν τη σχέση που μπορεί να είχε με την υπόθεση.

Όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση. Οι αστυνομικοί του απέσπασαν όμως κάποιες πληροφορίες. Όπως για παράδειγμα ότι την προηγούμενη περίοδο έβλεπε τον 31χρονο συλληφθέντα να εξασκείται στην σκοποβολή στη Βουλγαρία με διαφορετικά όπλα.  Αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ο 31χρονος πληρωνόταν για να εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019, 07:35

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!