ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αχιλλέας Μπέος: «Ο Βόλος θα σταθεί με αξιώσεις στη Σούπερ Λίγκα»

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και αναφέρθηκε στην άνοδο του Βόλου, στη Super League, αλλά και στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο.

KENT728X100

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές«Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ήδη έχει κλείσει ο λαιμός μου. Ο κόσμος αποφασίζει. Ευτυχώς ο κόσμος στον Βόλο το έχει καταλάβει και αποφασίζει αυτός για το ποιος θα τους εκπροσωπεί και όχι τα κόμματα».

Για την άνοδο του Βόλου στη Super League«Είμαι υποστηρικτής της ομάδας. Θα δώσω και μια συνέντευξη στο τέλος της εβδομάδας και θα εξηγήσω γιατί είμαι υποστηρικτής αυτής της ομάδας από την αρχή. Σκοπός μου είναι να ενώσω την πόλη και ποδοσφαιρικά, να δημιουργηθεί μια δύναμη. Αν κάποιοι εμμένουν στις εμμονές τους, θα το δούμε στην πορεία. Αυτός είναι ο σκοπός μου, όχι να έρθω σε αντιπαλότητα με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ή της Νίκης. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Για τον ΠΑΟΚ που με νίκη στη Λάρισα εξασφαλίζει το Πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως θα κάνει ο ΠΑΟΚ τον γύρο θριάμβου στη Λάρισα και δεν θα είναι μόνο στη Λάρισα. Θα είναι χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι θα συνοδεύσουν την ομάδα ως τη Θεσσαλονίκη. Το δικαιούται ο κόσμος και δικαίως ανυπομονεί. Είναι πολλά 34 χρόνια για μια ομάδα με τέτοια δυναμική. Υπήρχαν χρόνια που έπαιρνε δίκαια το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα. Υπήρξαν και χρόνια, όμως, που έκλεψαν τίτλους από τον ΠΑΟΚ. Και εκ των έσω, βεβαίως, έγιναν σοβαρά λάθη. Το ευχάριστο είναι ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει, πλέον, μια ομάδα με έναν επενδυτή, ο οποίος την αγαπά πολύ. Δημιουργείται ένα ανταγωνιστικό τοπίο, καθώς απέναντι υπάρχει ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης, μπορεί να προκύψουν και άλλοι».

Για το πώς εκτιμά την παρουσία του Βόλου στη Super League«Θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις. Ηδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός, η ομάδα θα έχει αξιοπρεπή πορεία. Θα είναι σκληρό καρύδι ο Βόλος και θα το δείτε. Δεν θα είναι για να πέσει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έβαλε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια: «Στον ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Υπάρχει και μια άλλη διαφορά που δεν την επισημαίνουν πολλοί. Το αγωνιστικό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Η ουσία είναι όλες οι υπόλοιπες υποδομές. Βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησα το ΠΑΟΚ-Τότεναμ των Κ19. Αν δείτε πώς λειτουργεί, οργανωτικά, από τις υποδομές, τις ακαδημίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα τεράστιο έργο. Το οποίο συμπληρώνεται με το αγωνιστικό και την πορεία στη Super League. Δεν είναι μακριά και από μια σταθερή ευρωπαϊκή πορεία».

error: Content is protected !!