Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Χρήστος Πατσατζόγλου συνελήφθη για πώληση «μαϊμού» προϊόντων!

milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 15:54

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του piperata.gr, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Χρήστος Πατσατζόγλου, συνελήφθη για εισαγωγή και εμπόριο «μαϊμού προϊόντων», μέρος των οποίων πουλούσε σε καταστήματα συμφερόντων του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και στη Χαλκίδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να προμήθευε τα «μαϊμού προϊόντα», που εισήγαγε από την Τουρκία, ακόμη και μεγάλα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Αθήνα και στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του σάιτ Piperata.gr, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (4/4), ενώ φέρεται να παρέμεινε στην ΓΑΔΑ έως και την Δευτέρα (8/4), καθώς ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τα δε καταστήματα του, δύο στην Αγία Βαρβάρα (στο όνομα της αδελφής και της μητέρας του), καθώς και αυτό που έχει ο ίδιος στην Χαλκίδα, δεν έχουν ανοίξει καθόλου από την ημέρα της σύλληψης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπεράσπισή του ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο τού πρώην δημάρχου, βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι ο Χρήστος Πατσατζογλου θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 (έχει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ).

Πηγή: piperata.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 16:06

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!