Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στην Ιόνια Οδό λόγω εργασιών

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 15:36

KENT728X100

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, αύριο Τετάρτη, στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από Αντίρριο έως Γαβρολίμνη, στα όρια του νομού Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης.

Ειδικότερα, από τις 8:00 αύριο το πρωί, έως τις 14:00 με το μεσημέρι, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης, με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στο αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Τέλος, σύμφωνα με τη Νέα Οδό, «καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Νότιος Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 15:36

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!