Εκδήλωση με πρωτοβουλία της Ζέττας Μακρή για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων

banner
milonas 728x90 1

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Γηροκομείου Καναλίων διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ζέττας Μακρή την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 8 το βράδυ στην Εξωραίστική Λέσχη Βόλο (Ι.Καρτάλη – Πολυμέρη). Με προσκεκλημένη τη γνωστή ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέα Τένια Μακρή η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία για ανοικτή συζήτηση αλλά και κοινωνική συνεύρεση. 

Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει η Ζέττα Μακρή «η ενίσχυση ενός ιδρύματος επιτυγχάνεται αρχικά και ουσιαστικά με την ενημέρωση για την ύπαρξη και λειτουργία του προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθήσει και η οικονομική αρωγή». Για το Γηροκομείο Καναλίων στην εκδήλωση θα μιλήσει η Ζέττα Μακρή παρουσιάζοντας στοιχεία και δεδομένα για το ίδρυμα που καλύπτει ανάγκες διασφαλίζοντας εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης και ιατρικής περίθαλψης. 

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται εκδήλωση με πρωτοβουλία της Ζέττας Μακρή και κοινωφελή στόχο. Υπενθυμίζεται η άρτια διοργάνωση με εξαιρετικά αποτελέσματα της εκδήλωσης με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά λεωφορείου μετακίνησης και μεταφοράς ατόμων με κινητικά προβλήματα. 

Αναφέρεται τέλος ότι σύμφωνα με δηλώσεις της Ζέττας Μακρή θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων του Βόλου και της Μαγνησίας και επιδίωξη την ενεργοποίηση πολιτών όλων των ηλικιών. 

error: Content is protected !!