ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ν. Καπούλα σε βουλευτές Μαγνησίας: Να καταψηφιστεί ο τροπολογία για τη αναδιάρθρωση

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε δήλωση της η υποψήφια δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Εξυπνη Πόλη», Νάνσυ Καπούλα, αναφορικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, όπως αυτή ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, αναφέρει:

KEN 2

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό με τροπολογία, που φέρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης στη Βουλή, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου θα υποχρεωθούν και του χρόνου να παίξουν στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρόλο το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες της πόλης διεκδικούν την άνοδο τους σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Με αφορμή και μόνο τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο Υφυπουργός προχωρεί από φέτος στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ποδοσφαίρου, χωρίς να λάβει υπόψη του, το δίκαιο που ζητεί να εφαρμοστεί η πόλη του Βόλου, και όχι μόνο. 

Επαναλαμβάνω ότι εμείς, όπως και οι δύο ιστορικές ομάδες της πόλης μας, είμαστε υπέρ δίκαιης αναδιάρθρωσης προς όλες τις κατηγορίες και τις ομάδες από την μεθεπόμενη σεζόν, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του αθλητισμού παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με την ξενόφερτη και «φυτευτή» ποδοσφαιρική ομάδα,  Πύδνα Κατερίνης -η οποία ξαφνικά μεταμορφώθηκε σε ομάδα του Βόλου και υποστηρίζεται από την νυν δημοτική αρχή- που έχει ζητήσει την ισχύ της αναδιάρθρωσης από φέτος. Οι λόγοι φυσικά προφανείς… 

Ο Ολυμπιακός και η Νίκη Βόλου δεν είναι απλά δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, είναι οι διοικήσεις τους, οι οποίες αγκαλιάζουν όλο το φάσμα του αθλητισμού, σε όλες τις ηλικίες, μέσα στην πόλη. 

Ζητούμε από τους τοπικούς βουλευτές να καταψηφίσουν την τροπολογία της αναδιάρθρωσης του ποδοσφαίρου που ο υπουργός Αθλητισμού θέλει να ισχύσει από τη φετινή σεζόν και να στηρίξουν το δίκαιο των δυο ιστορικών ομάδων της πόλης, του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου.

error: Content is protected !!