ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοντά στους κατοίκους και στα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας ο Γ. Σγουρός

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 16:58

«Είμαστε στο πλευρό των λαϊκών συνοικιών διότι εδώ χτυπάει η καρδιά της πρωτεύουσας», τόνισε υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός από το Αιγάλεω το οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας.

«Απαρέγκλιτος στόχος μας», πρόσθεσε «είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και κυρίως η παροχή κινήτρων προς τη νέα γενιά ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο ενθουσιασμός των νέων και η αναζωογονητική δημιουργικότητά τους».

Οι συναντήσεις και οι επαφές του κ. Σγουρού ξεκίνησαν από το δημαρχείο όπου συνομίλησε με τον δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα και τους εργαζόμενους. Στην πολυσύχναστη αγορά της πόλης – στην Ιερά Οδό – είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για την κίνηση της αγοράς και την κατάσταση της οικονομίας, ενώ επισκέφθηκε το ΚΕΠ και το Λαογραφικό Μουσείο.

Ακολούθησε ανοικτός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων σε στέκι της περιοχής για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Αιγάλεω και τον τρόπο που η Περιφέρεια μπορεί είτε άμεσα, είτε έμμεσα να συνδράμει για την επίλυσή τους.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, 16:58

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!