Αυτά είναι τα «στρατηγεία» των υποψηφίων δημάρχων Βόλου – Που στήνονται τα εκλογικά κέντρα [εικόνες]

milonas 728x90 1
728x110

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βόλου για την εκλογική μάχη της 26ης Μαίου. Τα εκλογικά κέντρα ετοιμάζονται προκειμένου να φιλοξενήσουν την δραστηριότητα τόσο των υποψηφίων δημάρχων, όσο και των δημοτικών συμβούλων και να αποτελέσουν ένα “σύγχρονο” καφενείο, όπου οι ψηφοφόροι και τα στελέχη κομμάτων και παρατάξεων εκθέτουν τις απόψεις τους, συζητούν και οργανώνουν τον προεκλογικό αγώνα.

Πρώτος εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο σημερινός δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος. Πρόκειται για κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Ιάσονος απέναντι από το “Αχίλλειο”.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι ετοιμάζουν αυτές τις ημέρες τα εκλογικά τους κέντρα.

Συγκεκριμένα το εκλογικό κέντρο του Απόστολου Παπαδούλη θα φιλοξενηθεί στο κτίριο που μέχρι τώρα στεγαζόταν το κατάστημα ενδυμάτων “PROJECT” στην Δημητριάδος με Αρτεμισίου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το εκλογικό κέντρο δημιουργεί και η παράταξη του Ιάσονα Αποστολάκη, ακριβώς δίπλα από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στην οδό Δημητριάδος με Ογλ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το δικό της εκλογικό κέντρο στήνει και η Νάνσυ Καπούλα, όμως αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου του TheNewspaper.gr σε ποιο σημείο της πόλης, παρότι βρισκόμαστε μόλις σαράντα μέρες πριν τις εκλογές! Η κ. Καπούλα διέψευσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες οτι το εκλογικό της κέντρο θα στεγαστεί στο πρώην ψητοπωλείο “Γευστική Γωνιά” στην οδό Ιάσονος και Ελ. Βενιζέλου.

error: Content is protected !!