Χ. Μπουκώρος: Καλούμε σε επαγρύπνηση του πολίτες και του φορείς του Βόλου

milonas

O βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμύνης για την αναστολή των διαδικασιών μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας από τον Βόλο, είδηση που μετέδωσε πρώτο και αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, δήλωσε:

Η …ασθμαίνουσα ανακοίνωση του Υ.ΕΘ.Α., η οποία  αναφέρεται σε πάγωμα των διαδικασιών μετεγκατάστασης της 32ης ΤΑΞ/Π.Ν και η οποία εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της δυναμικής συγκέντρωσης  πολιτών και φορέων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αποδεικνύει τρία βασικά δεδομένα:

α) Η αποφασιστικότητα των πολιτών και των φορέων του Βόλου τρόμαξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποίησαν τον φόβο του πολιτικού κόστους ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

β) Η ανακοίνωση του Υ.ΕΘ.Α. περί παγώματος των διαδικασιών απομάκρυνσης της Ταξιαρχίας, είναι η απτή απόδειξη και η πλήρης επιβεβαίωση ότι οι διαδικασίες απομάκρυνσης είχαν ήδη ξεκινήσει.

γ)Τελικά οι επείγουσες επιχειρησιακές ανάγκες που επικαλείται η ηγεσία του Υ.ΕΘ.Α. δεν είναι και τόσο επείγουσες, εφόσον μπορούν και παγώνουν στη θέα μιας συγκέντρωσης πολιτών, λίγο πριν από την πολλαπλή εκλογική αναμέτρηση.

Τέλος, καλούμε σε επαγρύπνηση τους πολίτες και τους φορείς του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, διότι έχουμε να κάνουμε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άλλα λέει σήμερα και άλλα πράττει αύριο.

Facebook Comments

error: Content is protected !!