«Με ομοψυχία να αγωνιστούμε για τα συμφέροντα της πόλης μας»

MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Γιώργος Καλτσογιάννης, περιφερειακός σύμβουλος, π. αντιπεριφερειάρχης με δήλωσή του στο TheNewspaper.gr αναφέρει:

KEN

Η σημερινή ευρεία σύσκεψη παρουσία φορέων και πολιτών στην αίθουσα του Μεταξουργείου Νέας Ιωνίας ανέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την μην απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα.

Οι φορείς και οι πολίτες δεν μπορούν να ανεχτούν ένα ακόμη οικονομικό πλήγμα για τον τόπο μας μετά την εξελισσόμενη αποβιομηχάνιση και την απουσία επενδύσεων.

Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη στα σχέδια για απομάκρυνση της Ταξιαρχίας και την περαιτέρω αποδυνάμωση της πόλης μας.

Οι φορείς και οι πολίτες που παρευρέθηκαν στο Μεταξουργείο έστειλαν το μήνυμα, ότι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν δυναμικά, προκειμένου ο τόπος μην περιθωριοποιηθεί, να μην σημειώσει ακόμη μια ήττα με απόλυτη ευθύνη μιας κυβέρνησης που αντί να δημιουργεί υπεραξίες και θέσεις εργασίας, μοιράζει φτώχεια και μιζέρια.

Συγχρόνως από την σύσκεψη αναδείχτηκε η ομοψυχία και η ενότητα των τοπικών φορέων και πολιτών για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και του νομού μας. Και αυτό είναι το βασικό όπλο που έχουμε να αντιπαραθέσουμε στις αστοχίες της κυβέρνησης. Την ενότητα και την ομοψυχία μας.

Είναι υποχρέωση όλων των φορέων του τόπου μας να αγωνιστούμε για να μην αφήσουμε την πόλη μας να μαραζώσει ακόμη περισσότερο οικονομικά.

Η 32η ταξιαρχία Πεζοναυτών αποφέρει μια οικονομική υπεραξία στην περιοχή μας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Παράλληλα οι αξιωματικοί και οι στρατεύσιμοι είναι οι καλύτερες πρεσβευτές της πόλης μας στις περιοχές που διαμένουν και επιδιώκουν να την επισκέπτονται συνεχώς.

Επίσης πλήγμα θα έχουν και οι οικογένειες των Βολιωτών φαντάρων καθώς θα πρέπει να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για την στρατιωτική θητεία των παιδιών τους στην περίπτωση που υπηρετούν μακριά από τον νομό, σε σχέση με το αν υπηρετούσαν στο στρατόπεδο Γεωργούλα.

Για όλους αυτούς τους λόγους ενωτικά και αποφασιστικά επιβάλλεται να μην αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για το μέλλον του τόπου μας.

error: Content is protected !!