Βόλος: Συγκινεί η μητέρα που δώρισε το ένα νεφρό της στον γιο της

stergiou
fotou
728x110 3

Συγκινεί η ιστορία μίας οικογένειας από τον Βόλο, η οποία αποκαλύπτεται σήμερα, που φαίνεται οτι λαμβάνει ευτυχές τέλος.

728X100

Σε μεταμόσχευση νεφρού υποβλήθηκε ένας νέος άνθρωπος, σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και περίμενε στη λίστα αναμονής. Τέτοιου είδους αναμονές πολλές φορές στοιχίζουν πολύ ακριβά, και κάποιοι συνάνθρωποί μας τις πληρώνουν και με την ίδια τους τη ζωή, αφού τα ποσοστά δωρεάς οργάνων είναι πολύ μικρή στη χώρα μας.

Έτσι, αποφάσισε να παρέμβει η ίδια η 57χρονη μητέρα του 37χρονου νεαρού, η οποία χάρισε το ένα από τα δύο νεφρά της, προκειμένου να χαρίσει ζωή στον γιο της!

Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε σε Νοσοκομείο της Αττικής και μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας μέχρι αυτή τη στιγμή, καθώς φαίνεται οτι το μόσχευμα είναι θετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr υπάρχουν άλλες δύο συγκινητικές περιπτώσεις στον Βόλο. Αμέσως μετά το Πάσχα πρόκειται να γίνει άλλη μία δωρεά νεφρού από μητέρα σε γιο, αλλά και από αδερφή σε αδερφό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας Βασίλης Γιαννάκος τονίζει οτι “υπάρχουν εκατοντάδες συνάνθρωποί μας στην αναμονή για μεταμόσχευση. Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα της δωρεάς οργάνων. Είναι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί”.

 

error: Content is protected !!