Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι αγώνες τετράθλου για την μικρότερή κατηγορία Παμπαίδων B’ – Παγκορασίδων Β’ (γεν.2006-2007), όπου οι αθλητές, θα αγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα: 60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1.200μ. 

KENT728X100 1

Όλοι οι αθλητές μας θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους, θα λαμβάνουν και την αντίστοιχη βαθμολογία, με βάση τον πίνακα από τον ΣΕΓΑΣ. 

Πολλοί από τους αθλητές μας που είναι γεννημένοι το 2007, αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και τους ευχόμαστε να το ζήσουν ευχάριστα και να έχουν όσο το δυνατόν, καλύτερα αποτελέσματα. 

Η συμμετοχή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» σε αυτούς τους αγώνες, θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα συμμετέχει με 64 αθλητές και αθλήτριες.

Καλούμε γονείς και φίλους να έρθουν από κοντά να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητών μας και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και προπονήτριες, εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους.

error: Content is protected !!