ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κώστας Νάκος στο TheNewspaper.gr: «Φόρος τιμής στον αδερφό μου η ενασχόλησή μου με την τοπική Αυτοδιοίκηση»

milonas 728x120

Η ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που ηγείται ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της προεκλογικής περιόδου. Ο Κώστας Νάκος, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης και αδερφός του Θανάση Νάκου, τονίζει τη δημιουργία και την προοπτική που υπάρχει την τελευταία τετραετία στην πόλη και η οποία αποτέλεσε κίνητρο για την ενασχόλησή του με την τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Μιλώντας για τον αδερφό του, που σφράγιζε την πολιτική ζωή της Μαγνησίας με την παρουσία του σημειώνει ότι ειδικά αυτή την περίοδο η παρουσία του Θανάση Νάκου θα ήταν πολύτιμη στον τόπο.

Όπως ισχυρίζεται το συμφέρον του Βόλου επιτάσσει την εκλογική νίκη του Αχιλλέα Μπέου από την πρώτη Κυριακή, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για την τιμή που του έγινε να συμμετάσχει στην επιτροπή για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ένταξή σας στο συνδυασμό «Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική» αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, καθώς το όνομα σας ταυτίζεται με τον πολιτικό, που πολλοί πολίτες της Μαγνησίας ήταν συναισθηματικά δεμένοι μαζί του. Ποιο το κίνητρο της ανάμειξής σας στα κοινά;

Όπως ανέφερα και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου βλέποντας και παρατηρώντας με προσοχή τα όσα δημιουργικά και με θετική προοπτική επιτελούνται την τελευταία τετραετία στη πόλη μου το Βόλο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα με την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια να συμβάλλω και εγώ σε αυτή την αναπτυξιακή προσπάθεια.

– Αυτές τις ημέρες συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Νάκου. Πόσο λείπει από την Μαγνησία;

Σε αυτή τη περίοδο μάλιστα που η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά , οι άνθρωποι και πολιτικοί σαν το Θανάση Νάκο είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμοι και απαραίτητοι, δυστυχώς το κενό που άφησε είναι δυσαναπλήρωτο.

-Μετά την απώλεια του αδερφού σας, αρκετοί σας πρότειναν να συμμετάσχετε στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Τότε, αρνηθήκατε. Τώρα; Κάνετε το πρώτο βήμα μέσα από την Αυτοδιοίκηση;

Τότε ειλικρινά δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο εκτός της εργασίας μου. Τώρα νομίζω ότι έχω το χρόνο και την θέληση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση στην οποία τόσα πολλά προσέφερε ο αδερφός μου. Έτσι νομίζω ότι τον τιμώ.

– Ποιο θα πρέπει να είναι το πρώτο έργο με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί ο Δήμαρχος σε περίπτωση επανεκλογής του;

Σίγουρα ο 4ος και μεγαλύτερος κυκλικός κόμβος που θα γίνει στην Αθηνών- Λαρίσης , όπως επίσης το Μουσείο της Αργούς, που έχω την τιμή να είμαι μέλος της επιτροπής.

– Σε ποιον τομέα θα θέλατε να προσφέρετε στην περίπτωση εκλογής σας;

– Νομίζω ότι όποιος ασχολείται με τα κοινά θα πρέπει να είναι έτοιμος να προσφέρει από όποια θέση του ζητηθεί .

-Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους συμπολίτες σας;

– Να δώσουμε με αποφασιστικότητα τον αγώνα για την εκλογή από την πρώτη Κυριακή του Αχιλλέα Μπέου γιατί νομίζω ότι αυτό είναι το συμφέρον της πόλης.  

error: Content is protected !!