Οι κομμώτριες της σχολής του ΟΑΕΔ χτενίζουν παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου

milonas 728x120

Δείγμα του έργου που επιτελείται στις Σχολές Μαθητείας ΕΠΑ.Σ. (Επαγγελματική Σχολή) του ΟΑΕΔ στον Βόλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10/4/2019 από το τμήμα Κομμωτικής τέχνης .

Αρκετά συγκινητικό όμως είναι το γεγονός  ότι  η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ορφανοτροφείου Βόλου και ως μοντέλα παρέστησαν τα  παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα τα οποία και δέχτηκαν τις υπηρεσίες (κούρεμα – χτένισμα ) των σπουδαστών/τριών  της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το γραφείο διασύνδεσης της ΕΠΑΣ και της διοίκησης του ιδρύματος ενώ  εντάσσεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Επίδειξης Δεξιοτήτων των μαθητών των Σχολών Μαθητείας που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο ΟΑΕΔ.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου κος Θεοδώρου Κων/νος ευχαρίστησε τους σπουδαστές/τριες του τμήματος Κομμωτικής τέχνης  της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου καθώς και στις καθηγήτριες κα Καλλιόπη Βούλγαρη & Βασιλικού Ιωάννα που συντόνισαν άψογα την όλη προσπάθεια .

Στο χώρο της εκδήλωσης παρέστησαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου Κουρέων- Κομμωτών Μαγνησίας .

Ο πρόεδρος κος  Κλητσινάρης Στέλιος τόνισε  την αναγκαιότητα της λειτουργίας των σχολών του ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα του τμήματος κομμωτικής τέχνης στον Βόλο συμπληρώνοντας  χαρακτηριστικά ότι « πολλοί  & επιτυχημένοι επαγγελματίες μέλη του συλλόγου μας ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία ως πτυχιούχοι των σχολών ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ/ΒΟΛΟΥ και αυτό πρέπει να συνεχιστεί ».

error: Content is protected !!