Π. Ηλιόπουλος για στρατόπεδο Γεωργούλα: Είναι αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1
“H Xρυσή Αυγή ήταν η πρώτη που αναδείξει και είχε καταγγείλει με κάθε δυνατό τρόπο την μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα” αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Και συνεχίζει:  “Έχοντας επιληφθεί ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα, μέσω καίριων Ερωτήσεών μου στο  υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ότι η απόφαση μετεγκατάστασης της Ταξιαρχίας ενέχει αρνητικότατο αντίκτυπο στο Βόλο, πλήττοντας σημαντικά την τοπική δοκιμαζόμενη οικονομία.
Σήμερα, η “αναστολή” των διαδικασιών απομάκρυνσης, συνιστά μεν αναμφίβολα άλλο ένα επικοινωνιακό κόλπο του συριζο – θίασου εν όψει των επικείμενων εκλογών, αποτελεί δε περίτρανα μια νίκη του βολιώτικου λαού, ο οποίος ενωμένος μακρυά από την διχαστική προπαγάνδα, πέτυχε έστω την προσωρινή αναβολή των επικίνδυνων μεθοδεύσεων τους.
         Θέλω να καλέσω τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες να συνεχίσουν απτόητοι τον δίκαιο αγώνα και η Χρυσή Αυγή θα είναι στο πλευρό τους. Ας μην επαναπαυόμαστε. Δεν είναι μόνο ανεπαρκείς. Είναι αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι.”
error: Content is protected !!