ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στο λεπτό» με τoν Μιλτιάδη Χαραλάμπους

banner
milonas 728x120

Ο Βολιώτης οικονομολόγος και υποψήφιος δημοτ. σύμβουλος με τον Αχιλλέα Μπέο, Μιλτιάδης Χαραλάμπους απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό του!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι να είναι…δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος. Να δεις πόσο όμορφη και ανθρώπινη έχει φτιάξει την πόλη μας.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… η αναμονή. Λατρεύω την συνέπεια και την ακρίβεια.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Σίγουρα κοινωνικά δρώμενα. Τα υπόλοιπα δύο είναι παράγωγα της κοινωνίας. Εκείνη είναι η αρχή και το τέλος.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… η ανυπομονησία. Όταν θέλω κάτι αληθινά, το θέλω εδώ και τώρα και αγωνίζομαι σκληρά γι’ αυτό.

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι… η αισιοδοξία. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και αυτό μου δίνει απίστευτη δύναμη για να προσπαθήσω στη ζωή.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… που δεν κατάφερα να δημιουργήσω μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ήταν, είναι και θα είναι το μόνο δικό μου όνειρο για το οποίο βέβαια ποτέ δεν είναι αργά.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Αγαπημένος έρωτας. Εξάλλου τι να τον κάνεις τον έρωτα χωρίς συναισθήματα;

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο;Τον Θεό. Είναι ο μόνος που συγχωρεί και ο μόνος οποίος θα μας κρίνει όταν έρθει η ώρα.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Με τα παιχνίδια των μικρών παιδιών. Λατρεύω την αθωότητα των παιδιών και αφιερώνω πολύ χρόνο να παίζω μαζί τους σε κάθε ευκαιρία μιας και δεν μπορώ να ξανά γίνω παιδί βιολογικά.

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… παλαβός. Υπό την έννοια του χιούμορ με το οποίο ζω κάθε στιγμή τη ζωής μου. Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην τρέλα δεν γίνεται τίποτα. Τίποτα στη ζωή δεν τελειώνει. Εμείς τελειώνουμε, οι άνθρωποι.

 

 

error: Content is protected !!