Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

«Η ”γαλάζια” γενιά ξανά στο προσκήνιο για τη μεγαλύτερη νίκη της Νέας Δημοκρατίας». Με αυτά τα λόγια χαιρέτησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος όλους τους «παλαιάς κοπής»  νεοδημοκράτες, που έδωσαν το παρόν στην ομιλία που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Διόνυσος.

«Χαίρομαι που η δική μας γενιά είναι εδώ, για τη μεγαλύτερη νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη. Θέλω να είμαι εκπρόσωπος μιας ΝΔ που εγγυάται μια καλύτερη Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος και συνέχισε τονίζοντας πως μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα ανάγκαζε την κυβέρνηση Τσίπρα να φύγει το συντομότερο δυνατόν.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι Βουλευτές Λάρισας της ΝΔ κκ. Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος, η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Δείτε φωτογραφίες:

Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»Β. Μιχαλολιάκος από Λάρισα: «Σε αυτές τις ευρωεκλογές πάμε για μια δυνατή Ελλάδα και μια καλύτερη Ευρώπη»

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!