Κ. Κόκλας: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο κόσμημα ως δώρο

milonas

Πρώτα από όλα αποφασίστε τι είδους κόσμημα ταιριάζει στο πρόσωπο για το οποίο προορίζεται. Παρατηρήστε τι περίπου της/του αρέσει, τι θα ήθελε αλλά δεν έχει ή τι χρειάζεται να έχει.

Επίσης έχει σημασία και η περίσταση με αφορμή την οποία κάνετε αυτό το δώρο: Σε μια επέτειο γάμου εννοείται ότι το δώρο σας πρέπει να είναι καλύτερο.

Όταν επιλέγεται ένα κόσμημα για δώρο μην καταφεύγετε σε υπερβολές όσον αφορά το σχέδιο, παραμείνετε σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια που όμως δεν αγγίζουν την εκκεντρικότητα.

Εναλλακτικά φέρτε τους αγαπημένους σας μαζί. Γνωρίζοντας τον δικό σας προϋπολογισμό θα προτείνουμε κοσμήματα που θα ικανοποιήσουν εκείνη ή εκείνον χωρίς εσείς να υπερβείτε όσα θέλετε να διαθέσετε.

Ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή του κοσμήματος είναι και η τσέπη σας. Αναζητήστε οικονομικά αλλά αξιόπιστα κοσμήματα που φέρουν πιστοποίηση για να μην πληρώνετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Διαλέγοντας ένα κόσμημα 14 καρατίων αντί για ένα 18 καρατίων ήδη έχετε εξοικονομήσει περίπου 20 -25 % σε χρήματα χωρίς όμως να κάνετε έκπτωση σε ποιότητα και ομορφιά.

Μην ξεχνάτε:
Όταν δωρίζετε ένα κόσμημα δημιουργείτε μια διαπροσωπική σχέση και μια μοναδική στιγμή που θα μείνει στις μνήμη και των δυο.

Το κατάστημα Χρυσόλιθος με εμπειρία στο χώρο του δώρου, σας περιμένει ανανεωμένο παρέχοντας ποικιλία δώρων που καλύπτουν κάθε γούστο και τσέπη.

Κοσμηματοπωλείο Κόκλας (Χρυσόλιθος)
Koklas Jewellery Store
Κ. Καρτάλη 86, Βόλος
Tel: +30 24210-21417
email: [email protected]
Facebook Page: Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας
Facebook Profile: Κωνσταντίνος Κόκλας

Facebook Comments