Ξεσπαθώνει κατά Καλογιάννη η Ρ. Καραλαριώτου: «Δεν λέει κουβέντα για την ”ταμπακέρα”»

fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Δίνουν και παίρνουν οι ανακοινώσεις μεταξύ της δημοτικής αρχής και της υποψήφιας Δημάρχου κ. Ρένας Καραλαριώτου για τις καταγγελίες της δεύτερης, που μιλούν για πάρτυ απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Λαρισαίων. Απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Καλογιάννη η κ. Καραλαριώτου δηλώνει:

Η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου στις τεκμηριωμένες καταγγελίες μας για απευθείας αναθέσεις ύψους άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, μόνον από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει.

Ο κ. Καλογιάννης δεν αρνείται ότι έκανε απευθείας αναθέσεις. Δεν αρνείται ότι άλλα έλεγε ως υποψήφιος δήμαρχος, πριν εκλεγεί το 2014 κι άλλα πράττει ως δήμαρχος.

Με τις γενικόλογες αναφορές του περί διαφάνειας, ουσιαστικά «πετά την μπάλα στην εξέδρα» και προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας, ενώ «βαφτίζει» πόλωση του προεκλογικού κλίματος την τεκμηριωμένη κριτική που του ασκούμε στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου.

Στους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων αξίζει μια καλύτερη δημοτική αρχή. Στους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων αξίζει μια νέα, αποτελεσματική Διοίκηση, που θα διοικεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!