Βολιώτης που πάλεψε τη λευχαιμία γίνεται πρωταθλητής στο τρίαθλο! [εικόνες]

stergiou
fotou
728x110 3

Μια δυνατή ιστορία ζωής, ένα ζωντανό παράδειγμα ότι δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, μας δίνει σήμερα ο Βολιώτης Στέλιος Αργυρόπουλος.

728X100 3 1

Ο νεαρός άνδρας τον Αύγουστο του 1995 διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Όμως ποτέ δεν το έβαλε κάτω, δίνοντας σε όλους ένα παράδειγμα θέλησης και ζωής. Τον Μάιο του 2017 αποφάσισε να αποδείξει οτι δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα. Ξεκίνησε τις προπονήσεις τριάθλου έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Γρηγόρη Αμβράζη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

“Στόχος μου είναι να τρέξω σε όσους πιο πολλούς Ironman αγώνες μπορώ για να δείξω στα παιδιά που είναι στη θέση που ήμουν και εγώ ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι όλη τους η ζωή είναι μπροστά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις επιτυχίες τους” λέει ο ίδιος.

Σήμερα, ο Στέλιος θα τρέξει τον πρώτο του Half Ironman 70.3 στο Costa Navarino της Μεσσηνίας και θα τον αφιερώσει σε όλα τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα! Θα είναι μάλιστα δίπλα στο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” διαδίδοντας το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!