Βόλος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απόπειρας αυτοκτονίας 13χρονης – Προσπαθούσε όλη η οικογένεια να ανακόψει την πτώση της…

milonas

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 13χρονη Χριστίνα, κόρη γνωστού επαγγελματία Ρομά προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να δώσει τέλος στη ζωή της, όπως αποκάλυψε σήμερα νωρίς το μεσημέρι το TheNewspaper.gr.
Οι προθέσεις της είχαν διαφανεί από το πρωί στη συνοικία του Αγ. Γερασίμου που διαμένει και λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, παρά της εκκλήσεις των δικών της, να αποτρέψουν το κακό ανέβηκε στην πεζογέφυρα της περιοχής στο ύψος του περιφερειακού δρόμου και απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.
Στο πόδι ξεσηκώθηκε όλη η κοινότητα των ρομά που βρέθηκε στο σημείο με τη νεαρή, απτόητη, να απειλεί για την βουτιά θανάτου από στο ύψος 8 μέτρων.
Αρκετοί ήταν και οι οδηγοί στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, οι οποίοι ανέκοψαν την πορεία τους και προσπάθησαν να την μεταπείσουν..
Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μετέβησαν στο σημείο άνδρες της ΔΙΑΣ και μάλιστα ο ένας αστυνομικός έπιασε τη νεαρή κατά την πτώση της. Για προληπτικούς λόγους η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου και είναι καλά στην υγεία της.
Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση απελπισίας…

Facebook Comments