Επίθεση μπροστά στην ΑΣΟΕΕ σε ΑμΕΑ και στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Α. Κωνσταντάτο

milonas


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 16:21

Επίθεση από άγνωστα άτομα, μετανάστες,  τα οποία βρίσκονταν δίπλα στους πάγκους των μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕ δέχθηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Ανδρέας Κωνσταντάτος, αλλά και ένα άτομο ΑμΕΑ με το οποίο βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε ο κος Κωνσταντάτος στο zougla.gr, o ίδιος μαζί με άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα ΑμΕΑ, έκαναν βόλτα στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα προσβασιμότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Κάποια στιγμή κινούμενοι μπροστά από την ΑΣΟΕΕ, προκειμένου να φτάσουν στην Πατησίων, άγνωστα άτομα τα οποία βρίσκονταν μαζί με τους μικροπωλητές, άρχισαν να δυσανασχετούν λόγω του ότι ο ένας γνωστός του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου είχε πάνω του κάμερα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν να τους σπρώχνουν και να τους απειλούν. Μάλιστα δεν δίστασαν να σπρώχνουν και το καρότσι του ατόμου με ειδικές ανάγκες. Ο κος Κωνσταντάτος μαζί με τους υπόλοιπους κατάφεραν τελικά και γλύτωσαν, αφού κινήθηκαν γρήγορα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

«Αν είναι δυνατόν μέρα μεσημέρι να μην μπορείς να περπατήσεις μπροστά από την ΑΣΟΕΕ», αναφέρει σε σχόλιό του για το περιστατικό ο κος Κωνσταντάτος. 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 16:21

ΠΗΓΗ

Facebook Comments