Ε. Παναγιωταρέα: «Με το αξιόπιστο πρόγραμμά μας θα διεκδικήσουμε τη δίκαιη συμμετοχή μας στην ΕΕ»

milonas

Το ενδιαφέρον τράβηξε κατά την χθεσινή παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Ελένη Παναγιωταρέα, η οποία ως οικονομολόγος εστίασε, κατά τη σύντομη αλλά μεστή ομιλία της, στην αναγκαιότητα η Ελλάδα να εφαρμόσει πλέον τη δική της οικονομική πολιτική για να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και έτσι να δημιουργήσει «ικανοποιητικές και καλά αμειβόμενές θέσεις εργασίας». 

Εξέφρασε, επίσης, την έντονη ανησυχία της για τα παιδιά που υποχρεώνονται να φύγουν από την Ελλάδα για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Ξεκινώντας την σύντομη παρουσίασή της, δήλωσε περήφανη, διότι όπως είπε «εμείς δεν παίζουμε το παιχνίδι που παίζουν οι λαϊκιστές και οι δημαγωγοί σε αυτή τη χώρα. Αντίθετα εμείς διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών, με συγκεκριμένο αξιόπιστο πρόγραμμα για την οικονομική και κοινωνική ανόρθωση της χώρας και γιατί διεκδικούμε τη ισότιμη και δίκαιη συμμέτοχή μας στην ΕΕ».

Η τοποθέτησή της κ. Παναγιωταρέα είχε ενωτικό χαρακτήρα. Αναφερόμενη στους συνυποψηφίους της είπε πως όλοι τους έχουν ένα κοινό στόχο. «Τη συντριπτική νίκη στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου που θα αποτελέσει τον προάγγελο για την μεγάλη αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Facebook Comments