Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας

FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 το Πιστοποιημένο Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης «Βασική Υποστήριξη της Ζωής με Χρήση Εξωτερικού Απινιδωτή AED/BLS» του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council / ERC) σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το ΙMPERIAL LARISSA, υποδεικνύοντας υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλληλεγγύης, ευσυνειδησίας, ευαισθησίας και κοινωνικής προσφοράς. Την οργάνωση και διεξαγωγή ανέλαβε η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Λάρισας, πιστοποιώντας νέα μέλη της αλλά και απλούς πολίτες διαφόρων ιδιοτήτων, επισημαίνοντας ότι “Η γνώση σώζει ζωές”.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η θέληση της γνώσης ακόμη μεγαλύτερη. Με την παρουσία του τίμησε το άνωθεν σεμινάριο ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας κ. Πινακας Βασίλειος, ο οποίος και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσπάθεια που γίνεται στο κομμάτι των πρώτων βοηθειών με τέτοιου είδους πιστοποιημένα σεμινάρια και επικρότησε το έργο της ΕΠΟΜΕΑ στην πόλη της Λάρισας, που ασταμάτητα και με ανιδιοτέλεια προσφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει, ανυψώνοντας την ιδέα του εθελοντισμού και με μοναδικό σκοπό τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο:

Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ ΛάρισαςΣεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης διοργάνωσε η ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!