Στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου κλιμάκια του ΕΛΓΑ (φωτό)

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Τυρνάβου από το χαλάζι πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Λάρισας κ. Μιχάλη Λιόντο.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ. Λιόντος παραδέχθηκε ότι « πράγματι υπάρχουν ζημιές σε αμπέλια και δενδροκαλλιέργειες . Σήμερα ήρθαμε για να κάνουμε μια πρώτη αυτοψία και διαπιστώνουμε αυτό που μας μετέφεραν από την πρώτη στιγμή οι αγρότες. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας που προβλέπεται θα έρθουμε για να κάνουμε εκτιμήσεις για το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί που τώρα φαίνεται ότι είναι πραγματικά μεγάλο».

Στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου κλιμάκια του ΕΛΓΑ (φωτό)Στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου κλιμάκια του ΕΛΓΑ (φωτό)

Το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές σε Δαμάσι, Δαμασούλι, Παλαιόμυλο και άλλες τοποθεσίες του Τυρνάβου, συνόδευαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Μπίλης καθώς και οι πρόεδροι των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι έκαναν λόγο για άμεση καταγραφή των ζημιών και δίκαιες αποζημιώσεις για τους πληγέντες παραγωγούς.

Στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Τυρνάβου κλιμάκια του ΕΛΓΑ (φωτό)

Την ίδια ώρα δεύτερο κλιμάκιο του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές σε Δένδρα και Πλατανούλια.

Πηγή: ert.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!