Ελπιδοφόρο το μέλλον του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου 

milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

 

Με την συμμετοχή 15 αθλητών και 20 αθλητριών συμμετείχε το Σάββατο 13 Απριλίου στο 1ο τέτραθλο της χρονιάς (δρομικό) το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στην κατηγορία ΠΠ-ΠΚ Β'(γεν.2006-2007) αποτελώντας την πολυπληθέστερη ομάδα ανάμεσα από όλους τους συλλόγους της Μαγνησίας που συμμετείχαν στους αγώνες. 

Όλοι οι αθλητές κι οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε τέσσερα αγωνίσματα (60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1200μ.) και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φέρνοντας για μία ακόμη χρονιά το σύλλογο μας στην 1η θέση στην ομαδική κατάταξη και στα αγόρια αλλά και στα κορίτσια, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο σωματείο που ακολούθησε.

Αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος μας. έχει ένα πολύ καλό δυναμικό στις μικρές κατηγορίες και το μέλλον είναι μπροστά μας!

Εδώ και τρία χρόνια ο στόχος της διοικούσας επιτροπής στίβου είναι οι υποδομές (οργάνωση, συντονισμός, επένδυση σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμός) κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα αποτελέσματα των αγώνων. 

Ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας για την πολύ σωστή δουλειά που κάνουν στα τμήματα των ακαδημιών με συνέπεια και οργάνωση (Σκουριά Ελένη, Αηδονίδου Δήμητρα, Κολλυμένου Βάσω) καθώς και στους προπονητές της προαγωνιστικής και αγωνιστικής μας ομάδας (Παρασκευόπουλο Παύλο, Βλαχάβα Απόστολο, Κολλυμένου Βάσω) για το μεράκι, την εργατικότητα και το σεβασμό που δείχνουν σε αθλητές και γονείς.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στον αγώνα, αλλά και στους γονείς τους που βρίσκονται κοντά τους και στηρίζουν τον αγώνα τους.

Σε αυτό το τέτραθλο εκτός από την απόκτηση της 1ης μας θέσης στην κατηγορία ΠΠ Β’ και ΠΚ Β’ στην ομαδική κατάταξη των σωματείων της Μαγνησίας που συμμετείχαν, βραβεύτηκαν και οι έξι πρώτοι αθλητές και οι έξι πρώτες αθλήτριες του τεράθλου, όπου και στις δύο κατηγορίες αθλητές μας βρίσκονταν στην πρώτη θέση! 

Αποτελέσματα

ΠΠ Β’

Μιχαλόπουλος Πέτρος  1η θέση

Αντωνιάδης Αλέξανδρος  3η θέση

Αλεξανδρίδης Μάριος  6η θέση

ΠΚ Β’

Χρήστου Δομήνικα  1η θέση

Επίσης οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και βοήθησαν με τις επιδόσεις τους στην τελική βαθμολογία του συλλόγου μας και φέρνοντας τον στην 1η θέση είναι οι ακόλουθοι:

ΠΠ Β’ 

Ασπρούδης Αντώνης  9η θέση

Γιαννουσάς Χρήστος  36η θέση

Γκράσσος Νίκος  28η θέση

Δεληχρήστος Μανώλης  42η θέση

Δενελάβας Άγγελος   14η θέση

Ιορδανίδης Άγγελος  35η θέση

Ντόντης Στέργιος  21η θέση

Παρασκευόπουλος Σωτήρης  38η θέση

Σκουφογιάννης Κων/νος  10η θέση

Σπανομήτρος Σπύρος  24η θέση

Τσαρούχας Άρης  41η θέση

Τσατσαρώνης Χάρης  32η θέση

ΠΚ Β’

Βλάχου Μαρίζα  10η θέση

Γιαννάκου Αποστολία  74η θέση

Δημητρίου Ελένη  59η θέση

Ευθυμίου Αμαλία  71η θέση

Καραστάθη Δέσποινα  21η θέση

Λουφοπούλου Βάλια  24η θέση

Μήλιου Ελένη  22η θέση

Μίχα Μαρία  54η θέση

Μιχοπούλου Ελευθερία  11η θέση

Μουστρούφη Ηρώ  38η θέση

Μπατζανού Κυριακή  8η θέση

Μπούντη Άννα  19η θέση

Νάνου Κατερίνα  50η θέση

Νικολού Ράνια  67η θέση

Ρούστα Ευαγγελία  20η θέση

Σπηλιώτη Χριστίνα  13η θέση

Τοπάλη Αλίκη  23η θέση

Τσιούρη Γεωργία  12η θέση

Τσουκαλά Μαρία  26η θέση

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος στίβου Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Βελέντζας Χρόνης, Μπατζανός Δημήτρης και Τάκης Γιώργος συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για τις επιδόσεις τους και εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους οι οποίες θα συνεχιστούν κανονικά και στις διακοπές του Πάσχα ενόψει  του επόμενου τετράθλου που θα διεξαχθεί στις 11/5/2019.

Επίσης εύχονται καλή επιτυχία σε όσους αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α’ που θα διεξαχθεί στη Λάρισα το Σάββατο 20/4/2019.  

error: Content is protected !!