Ο άνθρωπος που έκανε την Αγ. Κυριακή γαστρονομικό προορισμό

Είναι ο Μανώλης Γιαμαρέλος. Ή Μανώλας, όπως είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο. Όχι μόνο στο Νότιο Πήλιο, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Όσοι ξέρουν από φαγητό, γνωρίζουν οτι πρέπει να κάνουν πολλά πολλά χιλιόμετρα για να φτάσουν στην ψαροταβέρνα της Αγίας Κυριακής Τρικερίου. Εκεί στην άκρη της Μαγνησίας, όπου ο Μανώλας, η γυναίκα του και η μητέρα του κρατούν καλά κρυμμένη την πιο νόστιμη συνταγή της καραβιδομακαρονάδας. Δεν είναι ψέμα να ισχυριστεί κανείς οτι ο άνθρωπος αυτός έχει βοηθήσει απίστευτα τον τόπο του, κάνοντας απλά άψογα τη δουλειά του. Τώρα, δοκιμάζει την τύχη του και στην πολιτική, όχι για τον εαυτό του, αλλά για τον τόπο του. Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου με τον Μιχάλη Μιτζικό.

Facebook Comments