Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)

milonas 728x120

Το βιβλίο με τίτλο «Διαλλειματική Νηστεία & Αποφυγή Νόσων» των Δημήτρη Κουρέτα, Νίκου Γκουτζουρέλα και Φώτη Τέκου παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Divani» στη Λάρισα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο Δημήτρης Κουρέτας και η Μοναχή Θεοδέκτη της Μονής Τίμιου Προδρόμου Ανατολικής Αγιάς.

Σε ότι αφορά το βιβλίο ο κ. Κουρέτας τόνισε: «Πρόκειται για μία προσπάθεια που έκανα το τελευταίο χρόνο με τους συνεργάτες μου για να αναδείξουμε αυτό που ο άνθρωπος αποκομίζει από την αποχή του από το φαγητό. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας δίνει μια ευδαιμονία σύντομη και παροδική εξαιτίας του φαγητού, την οποία αν την στερηθείς για λίγες ώρες σου γεννά την ανάγκη να γεμίσεις με άλλα πράγματα, πνευματικά ή βιολογικά».

Δείτε φωτογραφίες:

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Κουρέτα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!