Το βιβλίο του παρουσιάζει στο Βόλο ο ηθοποιός Π.Λιάρος

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Το βιβλίο του ηθοποιού Παύλου Λιάρου με τίτλο «Συνάντηση  στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» θα παρουσιαστεί στο Βόλο σε ανοικτή για το κοινό εκδήλωση τη Μ.Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Παρκ στο Βόλο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν : Χρήστος Μπουκώρος δημοσιογράφος – βουλευτής, Βάσω Κυριαζή δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» και Ροσσάνα Πώποτα δημοσιογράφος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.  

KEN 2

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο συγγραφικό εγχείρημα με συνεντεύξεις και αναμνήσεις από την λεγόμενη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου τότε που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναμετριόταν με την εμβληματική παρουσία του Γιώργου Φούντα, ενώ ο απαράμιλλος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος δεν άφηνε περιθώρια παρά για συνεχή θαυμασμό. Πρόσωπα και καταστάσεις  ενώνουν το χθες με το σήμερα και ενώνονται με μοναδική συγγραφική μαεστρία σε ένα βιβλίο γεμάτο δημοσιεύματα και φωτογραφίες, ντοκουμέντα που ανασύρουν μοναδικές στιγμές και εγείρουν συγκίνηση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον πρόλογο   του βιβλίου «…,μου έλεγαν αυτά πρέπει να τα μοιραστείς με έναν κόσμο που διψάει να μάθει γι αυτούς τους ηθοποιούς «θρύλους»που γνώριζαν μόνο από ταινίες, στην τηλεόραση… Η ιδέα που είχα για μια Συνέντευξη σε άλλη διάσταση- εκεί πουο Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον γίνονται ένα είναι στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ- μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω…».

Ο Παύλος Λιάρος τέλειωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Μαθητής στη σχολή, στο πρώτο έτος, συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Γιώργο Φούντα  και τη Μάρω Κοντού στην ταινία «Το κάθαρμα». Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε 35 ελληνικές ταινίες. Στο θέατρο έχει συμπρωταγωνιστήσει πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ρένα Βλαχοπούλου, την Μάρω Κοντού, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Νίκο Χατζίσκο, την Τιτίκα Νικηφοράκη καθώς και άλλους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς.  Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές και έχει σκηνοθετήσει βιντεοταινίες και ντοκυμαντέρ. 

error: Content is protected !!