ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με τον Εύαθλο την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου

ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τον Εύαθλο Πολυκάστρου , τη Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου , ολοκληρώνει τις εντός έδρας εμφανίσεις της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  , έχοντας ήδη πετύχει το στόχο της παραμονής  στη κατηγορία .   

KEN 1

   Η ομάδα του Έυάθλου Πολυκάστρου έχει έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς , έχει εξασφαλίσει και αυτή την παραμονή της , διαθέτοντας ένα αξιόμαχο σύνολο ενώ στον    αγώνα του Α΄ Γύρου είχε κερδίσει την ομάδα μας  με σκορ57-47 .         

   Αναμένεται να γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας και είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν τα παιδιά και τον προπονητής μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και για την άνετη εξασφάλιση της παραμονής . 

  Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εύαθλο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αναμένεται ο προπονητής μας  Παναγιώτης Γκουγκουτούδης να έχει την Κυριακή όλους τους παίκτες στη διάθεση του . 

  Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας  και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλου αγώνα . 

error: Content is protected !!