ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“8ο Los Almiros Festival 2019” 1 έως 3 Αυγούστου στον Αλμυρό Μαγνησίας

MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το ”8ο Los Almiros Festival” για άλλη μια χρονιά πιστό στο ραντεβού με τους φίλους του έρχεται με περισσότερη φόρα από ποτέ το τριήμερο 1, 2, 3 Αυγούστου και ένα Preday (Lake Stage) την Τετάρτη 31.7 στον Αλμυρό Μανγησίας.

KEN 1

Επειδή κάποια πράγματα απλά δε γίνεται να αλλάξουν. Επειδή σε πείσμα των καιρών και των κάθε είδους δυσκολιών η τρέλα για αυτό που αγαπάμε δεν είναι δυνατόν να στερέψει. Επειδή τα εμπόδια είναι μόνο για να ξεπερνιούνται. Επειδή η μουσική μας φέρνει κοντά, μας ενώνει, μας κάνει πιο δυνατούς απέναντι σε ότι μας θέλει μικρούς και αδιάφορους.

Η πιο μεγάλη ανεξάρτητη γιορτή επιστρέφει και φέτος, έτοιμη να προσφέρει ακόμα ένα αξεπέραστο, για πρώτη φορά τριήμερο, υπερθέαμα σε όλους τους φίλους της μουσικής από όλη τη χώρα και όχι μόνο. Από την πρώτη μέρα πιστό στις αρχές της αυτοοργάνωσης, της συλλογικότητας και της συμμετοχής.

Πάντα με ελεύθερη είσοδο και πάντα ανοιχτό για όλους. Με τα υψηλότερα στάνταρ τόσο στο καλλιτεχνικό, όσο και το οργανωτικό επίπεδο. Με πρωταρχικό κριτήριο το σεβασμό του κοινού και βασικό στόχο τη διασκέδαση όλων. 
 
Για δεύτερη χρονιά φέτος το Los Almiros Festival θα διαρκέσει τρεις γεμάτες μέρες, με 21 καλλιτέχνες που υπόσχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις του μουσικόφιλου κοινού και να δικαιολογήσουν τη φήμη που συνοδεύει πλέον το φεστιβάλ ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού.
Η φετινή συνάντηση των απανταχού Lafers έχει προγραμματιστεί για τις 1, 2, 3 Αυγούστου. Με ένα πρόγραμμα που ικανοποιεί όλα τα γούστα, δραστηριότητες που δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο, ένα μέρος όπου συναντιέται η φύση με την τέχνη και τον πολιτισμό και τα γνωστά χαμογελαστά πρόσωπα των χιλιάδων επισκεπτών του, το 8ο Los Almiros Festival αποτελεί έναν προορισμό, από τον οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς αυτό το καλοκαίρι.
Από νωρίς το απόγευμα της 1ης Αυγούστου ο Αλμυρός Μαγνησίας θα πλημμυρίσει από μουσικές. Τα κορυφαία ονόματα της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής κάθε μουσικού είδους, δίπλα σε πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που το φεστιβάλ συστήνει και προτείνει στο ευρύ κοινό, πλαισιωμένα από τις πολύ ποιοτικές προσθήκες κάποιων φημισμένων συγκροτημάτων του εξωτερικού συγκροτούν τον πολύχρωμο μουσικό καμβά του 8ου Los Almiros Festival, μια μουσική πανδαισία που δε συναντά κανείς εύκολα. 
Rock ‘n’ roll, Punk Rock, Heavy, Stoner, Psychedelic, Post, Hardcore, Ska, Hip Hop, όλα μαζί στην ωραιότερη μουσική συνάντηση.

Είσοδος ελεύθερη με ελεύθερο κάμπινγκ.

error: Content is protected !!