ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στέργιος Φάτσης “Οι ακαδημίες ούτε αγοράζονται, ούτε πωλούνται, αλλά χτίζονται”

 

Το μήνυμα ότι η Νίκη μέσα από τα προβλήματα γίνεται πιο δυνατή και οι ακαδημίες ούτε αγοράζονται, ούτε πωλούνται αλλά χτίζονται με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση, έστειλε, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, μετά το τέλος του αγώνα του Αθλητικού Κολλεγίου με τον Κένταυρο, όπου η ομάδα της Νίκης επιβλήθηκε με 2-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια της Γ’ ΕΠΣΘ, κερδίζοντας την άνοδο.

KEN 728X100

Ο κ. Φάτσης, τόνισε ότι, υπήρχαν πολλά προβλήματα υποδομών και έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε οι προπονήσεις κι οι αγώνες των ακαδημιών και του κολεγίου, να γίνονται με τις καλύτερες συνθήκες.

Αναφέρθηκε στην τιμωρία των νέων αθλητών να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στις προσπάθειες που έγιναν με τη συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα και συνεχάρη εκ μέρους του Δ.Σ. όλους όσους συνέβαλαν, τον Άκη Σουγγάρη, έναν άνθρωπο που όπως πρόσθεσε μόχθησε για όλα αυτά, ήταν δίπλα στα παιδιά για να μην τους λείψει τίποτα και τον Αποστόλη Χαλκιά, που τον χαρακτήρισε ακούραστο εργάτη.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους προπονητές που στάθηκαν δίπλα στο έργο της Διοίκησης, όπως ο Γιώργος Παρασκευαΐδης που έχει λαμπρό προπονητικό μέλλον και η Νίκη είναι χαραγμένη στην καρδιά του, αλλά και σε όλους τους προπονητές ακαδημιών.

“Η Νίκη μέσα από τα προβλήματά της γίνεται πιο δυνατή και με το καινούργιο “σπίτι” που ετοιμάζει στο “Παντελής Μαγουλάς” καλούμε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας να φορέσουν τον άγγελο στο στήθος. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα και σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στο Football League θα λέμε ότι έχουμε ολοκληρώσει μια δύσκολη χρονιά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γεννηθήκαμε Νίκη, μεγαλώσαμε Νίκη και θα πεθάνουμε με τη Νίκη” τόνισε κλείνοντας ο Πρόεδρος κ. Φάτσης.

error: Content is protected !!