Συνάντηση του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Γερουσιαστή των ΗΠΑ Bob Menendez

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 12:41

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Γερουσιαστή Bob Menendez, επικεφαλής των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων και του περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

Η δήλωση του ΥΕΘΑ κατά την υποδοχή του Γερουσιαστή ΗΠΑ Bob Menendez στο ΥΠΕΘΑ:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω εσάς και το επιτελείο σας εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.   Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία σας εδώ σήμερα, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα τα οποία αφορούν στην κατάσταση της ασφάλειας και της σταθερότητας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Είναι επίσης μία μεγάλη ευκαιρία να σας αναπτύξουμε τη δική μας άποψη για την αμυντική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ, η οποία καθίσταται ολοένα και σημαντικότερη.  

Απόλαυσα τη χθεσινή σας συνέντευξη στην ‘’Καθημερινή’’. Αυτή η συνάντηση συμπίπτει με την πρόσφατη πρωτοβουλία σας η οποία αφορά στο Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019. Είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς όπως είναι και αυτή η πρώτη επίσκεψη σας στην Ελλάδα. Καλώς ορίσατε λοιπόν».  


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 12:41

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!