«Στο λεπτό» με τoν Παύλο Μαρκάκη

banner
milonas 728x120

Ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” Παύλος Μαρκάκης, απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό του!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι να είναι…καλύτερος από ότι τον είδες την προηγουμένη φορά..’’ Η πόλη μας έχει πολλές δυνατότητες και περιθώρια για επενδύσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα.. Μετά το 2006 – Δημαρχιακή θητεία Κ. Μήτρου – έχει περάσει με πολλά χρόνια στασιμότητας…

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… η διαπίστωση ότι κάθε 24ωρο η εμπορική αγορά χάνει την αγοραστική της δύναμη και περιμένει να τονωθεί για λίγες μέρες μετά την πληρωμή των συντάξεων ή στις γιορτές από τις οικονομίες που βρίσκονται στο σπίτι  και οι οποίες κι αυτές κοντεύουν να τελειώσουν..

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός; Σίγουρα πολιτική… αλλά υπεύθυνη και σοβαρή και όχι για όφελος του κόμματος ή των ‘’πολιτικών κολλητών’’ .. Ασκείς πολιτική γιατί μέσω αυτής βοηθάς .. το κοινωνικό σύνολο που τα τελευταία χρόνια σήκωσε όλα τα οικονομικά βάρη… για τον πολιτισμό   της πατρίδας μας που δεν  υπάρχει άλλος όμοιός του αλλά δεν έχει αναδειχθεί όσο του αξίζει.. και για άλλες θεμελιώδεις δομές που περιμένουν να αναδειχθούν..  και καταγράφονται στα προγράμματα των κομματικών σχηματισμών.. (όταν αυτά έχουν..)

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… Η πατρίδα μου…. γιατί μέσα από αυτή  θα γευθώ τις παραδώσεις της, τα ήθη και τα έθιμα της… και μέσα από την γη της θα εξασφαλίσω την ποιότητα ζωής για την οικογένειά μου.

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι…ότι έχει καταφέρει να λέω πλέον στην ζωή μου μόνο αλήθειες.. και να  μην προσπαθώ να δικαιολογήσω πράγματα και καταστάσεις κρατώντας ισορροπίες.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… μετανιώνω κυρίως όταν ξεχνάω αυτούς που προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν… ενώ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και το χειρότερο, όσοι επί πλέον  έχουν ευεργετηθεί από τις δικές μου προσπάθειες.. …Τώρα δεν θυμάμαι ποιος ή ποια ήταν τελευταία…

✓ Έρωτας ή αγάπη; Τώρα σίγουρα αγάπη… ο έρωτας είναι για μικρότερες ηλικίες και περνάει γρήγορα και εύκολα… ενώ η πραγματική αγάπη μένει και έχει πολλές εκφράσεις.. και τα τελευταία χρόνια την έχουμε περισσότερο ανάγκη..

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Φοβάμαι ότι θα υλοποιηθούν τα σχέδια που έχουν προγραμματίσει εξωγενείς παράγοντες σε βάρος της πατρίδας μας.. και φοβάμαι κυρίως γιατί αυτά τα σχέδια θα έχουν ακολούθως επιπτώσεις στις οικογένειές μας και ιδίως στα παιδιά μας..

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι; Ενθουσιάζομαι….όταν επιτυγχάνω τους στόχους που έχω βάλει… και όταν στο τέλος κάθε διαδρομής μου.. έχω κάνει με επιτυχία το καθήκον μου

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… θα πω μια ατάκα που είπε ένα πρώην πολιτικός μου φίλος από την Αθήνα. Που το κατάλαβε ο Παύλος  πριν τρία χρόνια.. ότι θα βγει ο Βελόπουλος.. και πήγε μαζί του; Η αλήθεια είναι ότι έχω μάλλον  το χάρισμα της πολιτικής πρόβλεψης.

 

 

error: Content is protected !!