«Έχουμε ονόματα στα χέρια μας»

stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 03:31

Συγκλονίζει ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας από την Ηλεία, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου.

«Την οδήγησαν στον θάνατο. Θέλω να μάθω με ποιο πρόσωπο μίλησε τελευταία φορά και ποιοι ήταν κοντά της εκείνες τις δραματικές στιγμές. Εμείς και η αστυνομία έχουμε ονόματα στα χέρια μας και απομένει να τα δέσουμε. Όλα θα αποκαλυφθούν, δεν θα σταματήσω ποτέ να ψάχνω τους ενόχους» ανέφερε ο πατέρας της 22χρονης Αρετής στην εφημερίδα Real News.

Η οικογένεια της επιμένει στους ισχυρισμούς περί σατανιστών, αφού ανακάλυψαν φωτογραφίες της σε site που παρέπεμπαν σε τελετές μαύρης μαγείας.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι αποκαλύψεις θα βοηθήσουν «τους νέους να ξεφύγουν από τα πλοκάμια αυτών των κυκλωμάτων που δρουν στο σκοτάδι. Μέσα από το διαδίκτυο αυτές οι οργανώσεις άνθισαν και γιγαντώθηκαν. Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά που έχουν παγιδευτεί».

Ο ίδιος εστιάζει στο πρόσωπο το οποίο στις 12 το μεσημέρι της ημέρας που βρέθηκε νεκρή διέγραψε «τις προηγούμενες κλήσεις και τα μηνύματα από το κινητό της και το Facebook ενώ το τηλέφωνό της έμεινε ανοιχτό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα και τη βρήκε νεκρή».

Πηγή: thebest.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 03:35

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!