Βαρύ πένθος για τον μεγιστάνα του Asos – Νεκρά τα τρία του παιδιά μετά τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα!

milonas 728x120

Στους 310 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Αστυνομίας, πολλοί από τους – περίπου 500 – τραυματίες υπέκυψαν.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ανάμεσα στα θύματα των φονικών επιθέσεων ήταν και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του δισεκατομμυριούχου μεγαλομετόχου της Asos, Anders Holch Povlsen!

Ο Anders Holch Povlsen μαζί με τα τέσσερα παιδιά του επισκέφτηκαν τη Σρι Λάνκα για να γιορτάσουν το Καθολικό Πάσχα. Εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός αναφέροντας πως τα τρία από τα τέσσερα παιδιά είναι νεκρά μετά τις επιθέσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Φωτογραφία των παιδιών στη Σρι Λάνκα πριν από τις φονικές επιθέσεις όπως δημοσιεύτηκε από τη μητέρα τους, Alma Storm Holch Povlsen, στα social media.


Ο Anders Holch Povlsen, 46 ετών, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας και πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στη Σκωτία, αφού αγόρασε μια σειρά από ιστορικά κομμάτια γης. Το Forbes αποτιμά την περιουσία του στα 7,9 δισ. δολάρια.

Ο ίδιος δήλωσε στο Press Association τη Δευτέρα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχουν σκοτωθεί τρία παιδιά. «Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια και ζητάμε την τήρηση της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος Holch Povlsen;

Ο Holch Povlsen είναι ο διευθύνων σύμβουλος και αποκλειστικός ιδιοκτήτης της Bestseller με κύκλο εργασιών περίπου 3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Επιπλέον, είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος στο βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων Asos.com και ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στη γερμανική εταιρεία Zalando.

Ο Δανός δισεκατομμυριούχος έχει επίσης γίνει ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της Σκωτίας και διαθέτει 12 κτήματα, συμπεριλαμβανομένου του Glenfeshie στο Cairngorms, συνολικής έκτασης άνω των 220.000 στρεμμάτων, μέσω της εταιρείας Wildland Ltd.

Ο κ. Holch Povlsen, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ενεργός περιβαλλοντικός ακτιβιστής και η Wildland περιγράφεται ως ένα έργο διατήρησης «τοπικής κλίμακας».

«Είναι ένα έργο τις συνέπειες του οποίου γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε στη γενιά μας, όμως θα αποφέρει καρπούς όχι μόνο για τα δικά μας παιδιά αλλά και για τις γενιές των επισκεπτών που, όπως και εμείς, έχουν μια βαθιά στοργή για την ιστορική περιοχή των Highlands», αναφέρουν ο Holch Povlsen και η σύζυγός του στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!