Στήριξη των εργαζομένων στις ΔΟΥ υποσχέθηκε η Νάνσυ Καπούλα!

stergiou
fotou
728x110 3

Επίσκεψη στη ΔΟΥ Βόλου, πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

KENT728X100

 Η αντιπροσωπεία του συνδυασμού Βόλος, Έξυπνη Πόλη» συναντήθηκε με το διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου κ. Δημήτρη Αποστολάκο και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, που ευχήθηκαν στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου δύναμη στον αγώνα που δίνει και να έχει θετικό αποτέλεσμα, για το καλό της πόλης και των κατοίκων της.

Ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Μαγνησίας κ. Κώστας Βαΐτσης, ενημέρωσε την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, ότι θα χρειαστεί η συμβολή του Δήμου και των υπολοίπων φορέων της πόλης, στο θέμα της κατάργησης της ΔΟΥ Νέας Ιωνίας και της συγχώνευσής της με τη ΔΟΥ Βόλου, ώστε αφενός να διασφαλιστούν όλες οι οργανικές θέσεις και αφετέρου να μην υποβαθμιστεί το επίπεδο εξυπηρέτησης των δημοτών.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα απάντησε πως ο Δήμος θα εξετάσει το θέμα της χωροθέτησης στο πλαίσιο της ισοκατανομής της εξυπηρέτησης.

error: Content is protected !!