Ο Γολγοθάς της γιαγιάς με τα τερλίκια


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 20:02

KEN 4

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της γιαγιάς Σουζάνας από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια τα οποία έφτιαχνε η ίδια για να βγάλει τα προς το ζην. Η ηλικιωμένη, η οποία μετά τη σύλληψη της έπεσε θύμα κλοπής από συμμορία τριών ατόμων, καλείται τώρα να πληρώσει νέο πρόστιμο 2.600 ευρώ αυτή τη φορά στην εφορία. 

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της, που σημειώθηκε τον Μάρτιο, οι Αρχές της επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ για παράβαση της διάταξης περί παρεμπορίου.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες το νέο πρόστιμο των 2.600 ευρώ, το οποίο καλείται η ηλικιωμένη να πληρώσει στην εφορία, της επιβλήθηκε καθώς δεν τηρούσε βιβλία για την επαγγελματική της δραστηριότητα σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης. 

Η 90χρονη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης έπεσε θύμα κλοπής

Μία 33χρονη την πλησίασε στην περιοχή των Αμπελοκήπων και της αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα μαζί με τον σταυρό που φορούσε ενώ στη συνέχεια αποχώρησε με αυτοκίνητο στο οποίο την περίμεναν οι δύο συνεργοί της, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα, στην περιοχή του Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της σύλληψης της 90χρονης

Η αστυνομία συνέλαβε στις 21 Μαρτίου μία 90χρονη η οποία πωλούσε παντόφλες στη λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, τις οποίες μάλιστα η άμοιρη τις έπλεκε μόνη της. Τρία παλληκάρια της αστυνομίας, με περιπολικό παρακαλώ, κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τη γριά γυναίκα και να τη μεταφέρουν με χειροπέδες, ως όφειλαν, στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί η γριούλα παρέμεινε για 12 ώρες νηστική, διότι προφανώς αυτό επιτάσσει ο νόμος και κυρίως η αστυνομική τάξη των πραγμάτων.

Τελικά, την άφησαν ελεύθερη γύρω στα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή. 

Δείτε το video από τη σύλληψη της 90χρονης:

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 20:25

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!