Ακόμη μια επιτυχία για το Dance Art Studio

milonas

Τα συγχαρητήριά τους εκφράζουν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου χορού τέχνης και πολιτισμού, Dance Art Studio, προς μια ακόμη μαθήτρια του Συλλόγου, τη Δήμητρα Βασιλόγλου, για την πρόσφατη επιτυχία της στις επαγγελματικές εξετάσεις της στο πτυχίο Associate latin του παγκόσμιου οργανισμού IDTA.

«Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον δάσκαλο/ προπονητή να βλέπει να ανταμείβονται οι κόποι των μαθητών του και πάνω από όλα να εξελίσσονται χορευτικά», ανέφερε με χαρά η δασκάλα χορού της επιτυχούσας, Μαρία Σακελαροπούλου.

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Βασιλόγλου, φανερά ενθουσιασμένη με την επιτυχία της στην επαγγελματική πια χορευτική σταδιοδρομία τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την καθηγήτρια -προπονήτρια μου που με βοήθησε να καταφέρω έναν σημαντικό στόχο για την χορευτική μου πορεία, δίνοντας μου την ευκαιρία να ασχοληθώ πλέον επαγγελματικά με κάτι που αγαπάω τόσο πολύ. Με υπομονή κι επιμονή τελικά όλα γίνονται».

Να σημειωθεί πως το έμπειρο προσωπικό του Συλλόγου χορού τέχνης και πολιτισμού, Dance Art Studio, αναλαμβάνει την προετοιμασία τόσο για ερασιτεχνικές όσο και για επαγγελματικές εξετάσεις για όλα τα είδη χορού.

DANCE ART STUDIO
Σύλλογος χορού τέχνης και πολιτισμού
Θρακών 28 με Βασσάνη, πλησίον Volos Palace, 1ος όροφος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421403342 και 6989528540

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Facebook Comments