«Άρον άρον»…

milonas 728x90 1
728x110 2

“Άρον άρον εγκαινίασον αυτόν, μπας και αρπάξουμε την ψήφο των πολιτών !!!!”, σχολιάζει μέσω του facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό “Έξυπνη Πόλη” Σόνια Χαρανά-Μπασδάνη και όπως τονίζει οι διαγραμμίσεις στο νέο, πολυδιαφημισμένο έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής είναι ημιτελής… Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: “Χθες λοιπόν μου δόθηκε η ευκαιρία να περπατήσω δίπλα στον περιβόητο τέταρτο κυκλικό κόμβο . Έργο τέχνης η Αργώ , καμία σχέση με την πλαστικούρα του I love Volos που συναντάμε σε άλλο κόμβο και παραπέμπει σε είσοδο λούνα παρκ .
Χαρούμενη λοιπόν έτρεξα να περάσω το δρόμο και να θαυμάσω από κοντά το έργο .Ενώ όμως πάω να περάσω τη διάβαση , μένω μετέωρη στη μέση του δρόμου διότι η διαγράμμιση σταματάει εκεί . Ναι ναι καλά ακούσατε μισή διάβαση μόνο στο ένα ρεύμα του δρόμου !!!
Παίρνεις λοιπόν τη διάβαση προκειμένου να περάσεις απέναντι με ασφάλεια και απ τη μέση της διαδρομής μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο κάνεις το σταυρό σου !!!
Δύο τινά υπάρχουν ή τα έργα γίνονται στο πόδι προκειμένου σου λέει ε κάτι να δείξουμε και εμείς μπας και αρπάξουμε την τελευταία στιγμή καμιά ψήφο ή κάποιοι είναι άσχετοι .
Σε καθε περίπτωση βοήθειά μας και
Καλή Ανάσταση !!!

Υ.Γ Για ράμπες στις διαβάσεις νομίζω πως είναι πολυτέλεια να σχολιάσω “.

error: Content is protected !!