Εθιμοτυπική επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

stergiou
fotou
728x110 3

Εθιμοτυπική επίσκεψη, όπως κάθε χρόνο παραμονές εορτών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πραγματοποίησε σήμερα Μ. Τετάρτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενόψει των εορτών του Πάσχα, ανταλλάσσοντας ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

728X100 3

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. Καραϊσκο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Α΄ κ. Αλεξάκη και τον Διοικητή Ασφαλείας κ. Ντιζέ, τους οποίους συνεχάρη για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Νομό Μαγνησίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την άριστη συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνση Μαγνησίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας όλα αυτά τα χρόνια ειδικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, τονίζοντας παράλληλα και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνουν καθημερινά οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά τους τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ευχαρίστησαν την κ. Κολυνδρίνη για την επίσκεψή της, εξήραν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν προς όφελος των πολιτών και της ευχήθηκαν καλή Ανάσταση, αλλά και καλή επιτυχία στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές. 

error: Content is protected !!